Fri fragt ved køb for over 500,-

Top

B.Tan Gaveæske

DKK 199,00

Den perfekte gaveæske som indeholder 3 super lækre tanning mousser og 1 vanvittig lækker fordeler handske til en samlet værdi af 420kr!

  • Let at påføre
  • Lugter ikke
  • Uden orange toner
- +

Beskrivelse

B.tan forever + ever er en medium tanning mousse, som er særlig ved at den giver et long lasting tanning resultat, som holder i op til 11 dage.

B.tan forever + ever er med en varm undertone og den perfekte selvbruner til dig der vil understrege det gyldne i din hud i mange dage uden at skulle forny den.

B.tan ’love at first tan’ har en særlig egenskab – en lilla undertone som nedtoner de orange toner. Perfekt til dig der naturligt har røde og gyldne toner i hud og hår. Love at first tan giver en intens tanning med kølig undertone. Hvis du hører til dem der er lidt forsigtig med tanning fordi du ofte oplever at din hud bliver orange, har du fundet dit perfekte match med love at first tan.

B.tan ’tanned AF’ er en intens mørk tanning med varme gyldne toner. tanned AF er blandt de mørkeste af b.tans tanning mousses og er et godt valg hvis du er til mørk tanning med varme og gyldne toner.
Tanned AF påføres hele kroppen med B.tan “i dont want tan on my hands” handske

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “B.Tan Gaveæske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...