Top
brand
Nimue

derma-kosmeceutisk hudplejeserie

udviklet af førende forskere gennem de sidste 25 år

Oprindeligt blev Nimue udviklet til patienter i forbindelse med plastikoperationer, for at forbedre resultaterne. Serien er baseret på frugtsyre med nøje udvalgte ingredienser, som er videnskabeligt gennemtestet.

Nimue er kendt for sit unikke behandlingssystem, der genuddanner hudens egen sin egen evne til at reparere sig selv. Nimue er et brand med professionelle behandlinger suppleret med skræddersyet hjemmepleje som sikrer markante og synlige resultater. Produkterne behandler effektivt de fleste hudproblemer, herunder: fine linjer, rynker, hængende hud, pigmentering, ujævn hudtone, tørhed, fedtet, acne, rosacea og eksem.

Nimues produkter indeholder ingen parabener, kunstig parfume, lanolin eller mineralske olier. I stedet anvendes der biologiske, naturligt udvundede dufte og vitaminer. Dette er en naturlig måde at konservere produkterne og give en naturlig mild aroma

Nimue kræver vejledning fra en kosmetolog inden køb og du er derfor velkommen til at ringe eller skrive til klinikken. Det gør vi for at sikrer os, at du får den korrekte hudplejeserie til netop din hudtype, og hudtilstand.

book behandling

Vil du høre mere?