Top

skønhedsklinik i hjertet af middelfart

bagom

Cecilie Sørensen

Indehaver af Bodycare By Cecilie

Jeg brænder for mit fag og ikke mindst mine kunder, for at forkæle dig og for at forskønne dig med de bedste produkter. Med min baggrund som lægeeksamineret kosmetolog og lægeeksamineret fodplejer fra Viborg Helsepraktisk  , kredser jeg om dig med specialbehandlinger som er tilpasset til ansigt, fødder, vipper, krop & negle. Hos mig er du i centrum & i kyndige hænder. Jeg ligger vægt på en personlig og skræddersyet behandling & holder mig opdateret på de nyeste trends og tendenser i branchen så jeg altid kan tilbyde dig det bedste. Du får en nøje hudanalyse så jeg kan læse din hudtype og hudtilstand for at tilpasse den rette behandling til din hud, jeg giver dig en grundig vejleding under behandlingen og guider dig til den perfekte hjemmepleje af din hud. Jeg er passioneret over for mit arbejde og mine kunder, om du får en behandling på briksen, ønsker vejledning i produkter eller om du blot skal have en tid i min klinik til selvforkælelse. Skønhed og pleje er ikke kun mit arbejde, det er også min passion i livet og min helt store interesse i hverdagen også.

kundernes udtagelser
_DSC1745

Klinikken

Læs mere om klinikken lige her

BODYCARE BY CECILIE findes i hjertet af Middelfart.
I klinikkens hyggelige rammer er der plads til alle og enhver uanset om du skal have lavet en skøn behandling, have kyndig vejledning i produkter eller købe en gave til en du holder af.

Klinikken er let at begå sig til, for alle med gangbesvær, i kørestol og for barnevognen- barnevognen er også velkommen ind klinikken.

Der er parkering lige ved døren, og ellers er det også oplagt at parkere ved KulturØen eller ved Faktas store P-plads.

Når du ankommer til din behandling har jeg et hyggeligt område at vente i med bløde stole og magasiner, samt fri adgang til kundetoiletter som bliver rengjort flere gange dagligt.

instagram

lad dig inspirere i hverdagen på instagram